Over Horeca Hoeksche Waard


Hoe ontstaan?
Door 2 generaties die met elkaar aan de praat raakten over hun passie in hun werk, het enthousiasme was bij beide overduidelijk en toen we kwamen op de personeelsbehoefte in de horeca groeide dit plan tot waar we nu staan. Horeca Hoeksche Waard. De ene heeft veel ervaring in arbeidsbemiddeling, een horeca verleden, en bevindt zich graag in een restaurant of terras met daarbij altijd een oog voor de etiquette en de neiging om mee te helpen als het druk is of tafels/bars vol staan met afwas. De ander was werkzaam in de horeca, jong en energiek en kent de klappen van de zweep. En weet waar de behoeftes liggen. Beide zijn we echte Hoeksche Waarders en kennen veel lokale horeca ondernemers.

In de praktijk zien we met eigen ogen de behoeftes die er zijn naar personeel. We lezen het op Social Media of in de krant dus werd het tijd om hier een platform voor te ontwikkelen met deskundigen om ons heen, om de horeca ondernemer te verbinden met de horeca werkzoekenden of belangstellenden.

Waarom zou je als horeca ondernemer je aanmelden bij Horeca Hoeksche Waard?
Omdat jij als ondernemer je op je corebusiness wil kunnen focussen en geen zorgen hebben om de administratieve handelingen rondom personeel. Het is belangrijk voor jou als ondernemer, welke capaciteiten iemand heeft, wanneer men beschikbaar is en wat het je kost. Alle administratieve afhandelingen wil je niet mee bezig hoeven te zijn. Jouw  klanten moeten gewoon vriendelijk, professioneel en gastvrij geholpen worden. 

Op de vloer wil jij de werkgever zijn, maar op papier niet. Maar jij wil wel dat je personeel met dezelfde passie en klantvriendelijkheid jou naam vertegenwoordigen.

Waarom zou jij je als werkzoekende aanmelden bij Horeca Hoeksche Waard?
Omdat jij een mensen mensen bent, net als wij.
Omdat jij graag geld wil verdienen en vooral als het jou uitkomt.
Omdat jij heel graag elke vrijdag je banksaldo aangevuld wilt zien.
Omdat jij 1 aanspreekpunt wil hebben als het nodig is.
Omdat jij representatief bent, klantgericht, proactief, flexibel inzetbaar wil zijn, oog hebt voor details, de boel graag op orde houdt of gewoon heerlijk kan koken.
Omdat jij niet bang bent om op verschillende locatie’s te werken, of juist op zoek bent naar die ene vaste plek.

No-nonsens, betrouwbaar en laagdrempelig daar hou je van.

BEZOEK ONS
Emmastraat 2C
3274 AC Heinenoord

 

CONTACT ONS
06 531 849 65
info@horecahw.nl

 

VOLG ONS

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie