Visitekaartjes gevraagd!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste horeca toppers! Wij zoeken representatieve, spontane, vlotte medewerkers met een hands-on mentaliteit met een leeftijd vanaf 16 jaar. Ervaring niet verplicht als je maar enthousiast bent en de fijne kneepjes van het vak leuk vindt om te leren.

Zowel voor in de bediening als in de keuken kunnen wij op diverse locaties versterking gebruiken.

Wat zijn onze wensen:

  • Je bent flexibel inzetbaar door de weeks en in de weekenden, zowel overdag als in de avonden.
  • Je bent een aanpakker en toont graag jouw vriendelijke lach want jij bent ons visitekaartje tenslotte.
  • Je bent gastvrij en communicatief vaardig.
  • Je vindt het leuk om aan ons trainingsprogramma mee te gaan doen op een gezellige locatie in de Hoeksche Waard waar we je helpen nog meer uit te blinken in de Horeca.

Wat hebben wij jouw te bieden:

  • Elke vrijdag staat het geld op je rekening
  • 1 Vast aanspreekpunt
  • Flexibiliteit 
  • Voor jou zijn we altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt

Bij Horeca Hoeksche Waard heb je de mogelijkheid om je beschikbaarheid wekelijks zelf op te geven, lekker makkelijk dus, hoe dit werkt? Schrijf je in en we vertellen het je graag. 

Wordt jij ons visitekaartje in 2019?

Bel naar 0653184965 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak om kennis te maken met jou!

 

Medewerker spoelkeuken gevraagd 1 dag per week

Voor een locatie in de Hoeksche Waard zoeken wij op donderdag van 15.00 tot 23.00 uur een medewerker voor in de spoelkeuken. Daarnaast help je ook mee om groente te snijden en voor te bereiden. 

Ben jij elke donderdag beschikbaar en lijkt het je leuk om in een klein maar professioneel en gezellig team te werken dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-53184965.

 

Horeca Medewerkers gevraagd

Wil jij samen met ons werken aan een mooie invulling voor Horeca personeel in de Hoeksche Waard. Dan maken wij graag kennis met jou.

Wanneer je bij ons ingeschreven wordt krijg je een inlogcode en kun je zelf continue je beschikbaarheid invullen, lekker flexibel en makkelijk dus.

Wil je meer weten, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53184965, we vertellen het je graag.

 

Vacature Bediening

Een horeca bijbaan waar je zelf je beschikbaarheid aan kan geven. Wat ga je doen?

 

Als horecamedewerker ben je het visitekaartje van HHW (Horeca Hoeksche Waard) en de horeca locatie waar je werkt. Jij weet wat gastvrijheid en service is en zo maak jij het verschil. Je werkzaamheden lopen uiteen van het serveren van een drankje tot de lunch en/of diner.

Lees meer

Vacature kok

We zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandige kok die de lunches en diners kan verzorgen.

Lees meer

BEZOEK ONS
Emmastraat 2C
3274 AC Heinenoord

 

CONTACT ONS
06 531 849 65
info@horecahw.nl

 

VOLG ONS

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie